Duelighedsbevisets praktiske delprøve

Ingham Sejlerskole tilbyder personlig undervisning i Duelighedsprøvens praktiske del såvel i hold som til enkeltpersoner. Holdundervisning tilbydes ligeledes til sejl- og motorbådsklubber. Deltagerne skal selv lægge båd til, derved bliver prisen også meget attraktiv. Undervisningen tilpasses sejl- eller motorbåd afhængig af deltagerne og båd stillet til rådighed. Båden skal være mellem 24-37 fod og af en passende standard.

Begyndere/let øvede: 2 weekender, 9:30-15:00
Meget øvede: 2 x 3 timer

Pris: 500 kr/time inkl. 25% moms

Personlig undervisning (enkelt eller hold) foregår som udgangspunkt ude hos eleven/eleverne, da vi ikke råder over undervisningslokaler. Udover de angivne kursuspriser vil der blive opkrævet et kørselstillæg på 3 kr/km. Kørsel indenfor en afstand af 50 km fra 3050 Humlebæk er inkl. i kursusprisen.
Prøve
Prøven aflægges for en af Søfartsstyrelsens censorer snarest efter sidste lektion efter nærmere aftale.

Prøvegebyr til censor: ca. kr. 350,-

Tilmelding
Kurset oprettes efter behov. Hvis du ønsker at deltage i dette kursus så send en e-mail til info@ingham-sejlerskole.dk, hvorefter du vil modtage svar med mere information.