Duelighedsbevis, teoretisk del, 15 timer

Udbydes som holdkursus eller eLearning

Holdundervisning
Vi tilbyder personlig undervisning til Duelighedsprøvens teoretiske del, såvel i hold som til enkeltpersoner. Holdundervisning tilbydes ligeledes til sejl- og motorbådsklubber.
Du kan vælge mellem følgende muligheder:

• Udvidet weekend (fre 18-21, lør/søn 10-16)
  • 3-dages kursus (man-ons 10-15)
  • Aftenkursus over 5 uger (tir eller tor 18-21)

Undervisningssted
1-3 elever: Center for Maritim Uddannelse (CMU), Teglgårdsvej 635, 3.th, 3050 Humlebæk
Gruppe/klub: Gruppen/klubben stiller egnet lokale til rådighed

1-3 elever:          2500 kr/elev,
mindst 4 elever: 6000 kr + 500 kr/elev

Priser er inkl. 25% moms og alle materialer (lånes)

Hertil kommer prøvegebyr til censor, ca 350 kr (+75 kr til duelighedskort, hvis du har praktisk prøve i forvejen)
Ved kørsel udover 30km pr. gang beregnes et tillæg på 3 kr/km

Tilmelding via email på info@maritim-udd.dk.

elearning
Du kan også vælge et elearning kursus. Fordelen er, at du selv bestemmer hvor og hvornår, du vil læse. Det hele foregår on-line, og du kan starte, når du har fået bekræftelse på din kursustilmelding. Kurset dækker 6 måneders fri adgang plus support via email til din personlige instruktør.

pris:   1995 kr inkl. 25% moms.
Materialer og prøvegebyr til censor er ikke inkluderet i prisen.
Tilmelding til elearning på info@maritim-udd.dk. Angiv: ønsket kursus, navn og adresse

Prøve
Prøven arrangeres, så den ligger ca. 8 - 14 dage efter sidste lektion. Prøven består af en skriftlig opgave samt en mundtlig overhøring i søvejsregler, søsikkerhed og miljø.

Har du problemer, kan du kontakte os via email på info@maritim-udd.dk.