Yachtskipper 3

Yachtskipper III (eLearning)

(Udbydes også som hold eller hybridkursus)

Kursusinformation
Med et sønæringsbevis som Yachtskipper af 3. grad må du føre et fritidsfartøj på eller over 15m (men under 24m) i fart i Østersøen, Nordsøen, Den Engelske Kanal samt fart på de Britiske Øer, Irland, Norge, Færøerne og langs Grønlands kyster. Uddannelsen, som er forberedende til Yachtskipper af 1. grad, bør være en naturlig overbygning på duelighedsbeviset for alle, der sejler offshore, uanset bådstørrelse.

Uddannelsen til Yachtskipper af 3. grad er udelukkende teoretisk, idet der som minimum kræves, at du har bestået praktisk prøve i duelighed for fritidsfartøjer eller har speedbådscertifikatet.

Dine fordele ved vores e-learning kurser
Du bestemmer selv tempoet, og systemet giver dig den store fordel, at du kan få gentaget vanskelige dele af stoffet så mange gange, du ønsker.
Har du spørgsmål, så er du aldrig længere end en e-mail fra din underviser, der så vil svare dig normalt senest næste hverdag. Den personlige kontakt prioriterer vi meget højt i sejlerskolen.

Kurset er opbygget af følgende 5 moduler:

  1. Vagthold inkl. søvejsregler
  2. Navigation
  3. Meteorologi
  4. Sømandskab og søsikkerhed
  5. Søret

De 5 moduler er ordnet i logisk rækkefølge, og hvert modul består af en række lektioner, som bringer dig sikkert igennem stoffet. Din viden kan du løbende teste gennem en række prøver

Du må regne med at skulle bruge omkring 40-50 timer på lektioner. Herudover skal der nok bruges omkring 80-100 timer på gennemgang af stoffet i lærebøger samt til opgaver.

Beståelsesgaranti
Skulle du være så uheldig at dumpe, kan du følge et nyt kursus gratis.

Forudsætninger
Før indstilling til eksamen skal du have bestået praktisk prøve til duelighedsbevis eller have et speedbådscertifikat.
Desuden skal du have fået praktisk gennemgang af redningsmidler samt demonstration af brandslukningsmidler og oppustelig redningsflåde. Ingham Sejlerskole afholder løbende godkendte søsikkerhedskurser. Tjek vores kursusside for næste kursus.

Eksamen
Når du har gennemgået kurset, indstiller du dig til prøve, som aflægges for en af Søfartsstyrelsens godkendt censor. Prøven består af ½-times skriftlig stopprøve i søvejsregler og farvandsafmærkninger samt operativt interview på ca. 3/4-time.

Kursuspris
Du kan se priser og tilmelde dig kurser på kursuslogin-siden. Der tillægges moms for kurser til firmaer o.l. Bemærk: prisen er eksklusiv bøger, søsikkerhedskursus og eksamensgebyr.

Prøvegebyr
P.t. kr. 350,- (indbetales til Søfartsstyrelsen ved indstilling til eksamen.)

Klik her for mere information om yachtskipperuddannelserne